Aloita kiehauttamalla mausteliemen ainekset. Anna jäähtyä.
Huuhtele, kuivaa ja paloittele sillifileet. Pese, kuori ja viipaloi porkkana. Kuori ja viipaloi punasipuli.
Lado sillipaloja, porkkanaviipaleita, sipulirenkaita ja rosmariinitupsuja kerroksittain lasipurkkiin. Kaada jäähtynyt liemi päälle. Anna maustua jääkaapissa muutama päivä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
150
629
3,3 g
0,8 g
25,0 g
24,7 g
0,7 g
3,8 g
2,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 kpl rosmariininoksa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli