Kuori ja hienonna sipulit. Mittaa sokeri, etikka, vesi ja mausteet pieneen kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoita, kunnes sokeri sulaa. Lisää sipulit ja öljy. Jäähdytä liemi.
Huuhtele fileet kylmällä vedellä ja kuivaa talouspaperilla. Viipaloi fileet.
Lado sillit lasipurkkiin. Kaada liemi sillien päälle. Anna maustua jääkaapissa vähintään vuorokausi.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
147
616
5,9 g
1,1 g
18,3 g
17,9 g
0,3 g
4,8 g
3,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 kpl laakerinlehteä,
8 kpl kokonaista maustepippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli