Huuhtele sillit, valuta ja paloittele annospaloiksi. Kuori ja puolita sipuli. Leikkaa ohuiksi lohkoiksi.
Laita silli tarjoiluastiaan ja lisää päälle sipulilohkoja. Levitä smetana päälle nokareina. Koristele tillillä ja roseepippureilla. Tarjoa esimerkiksi joulun kalapöydässä.
Vinkki: Poista matjessillifileistä suolaa halutessasi liottamalla sillifileitä kylmässä vedessä pari tuntia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
135
566
11,2 g
6,2 g
5,5 g
5,2 g
0,3 g
3,5 g
1,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 dl tilliä hienonnettuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli