Levitä taikinalevyt leivinpaperoidulle pellille, anna sulaa 20 minuuttia. Leikkaa levyt puoliksi eli kahdeksi neliöksi. Leikkaa neliöihin viillot jokaiseen kulmaan, kuten tähtitortuissa, tai paina niihin viillot tähtitorttumuotilla. Taita joka toinen sakara neliön keskelle ja paina hyvin kiinni. Kohota liinan alla 50 minuuttia.
Vatkaa munan rakenne rikki ja voitele tortut munalla. Paina kuoppa tortun keskelle. Lusikoi tai pursota marmeladia kuoppaan.
Paista joulutorttuviinereitä 225-asteisessa uunissa (kiertoilmalla 205-asteisessa) noin 15 minuuttia. Anna niiden jäähtyä.
Siivilöi joulutorttuviinereille tomusokeria tai pursota sokerikuorrutusta.
Vinkki! Voit laittaa täytteeksi lisäksi lusikallisen valmista, paistonkestävää vaniljakreemiä (Valio).
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.