Pienet kasvisletut
Ainekset
Valmistus
Sekoita kasvislaatikko ja maito kulhossa. Lisää kananmunat ja vatkaa tasaiseksi. Sekoita vehnäjauhot ja öljy joukkoon.
Lisää tarvittaessa tilkka maitoa, jotta saat seoksesta lettutaikinan paksuista. Mausta tarvittaessa ripauksella suolaa.
Kuumenna lettupannun koloissa tilkka öljyä tai nokare voita. Kaada koloihin noin ½ dl taikinaa. Paista keskilämmöllä, kunnes lettu on reunoilta täysin hyytynyt. Käännä ja paista noin minuutti.
Tarjoa kasviletut puolukkahillon tai smetanan ja sipulin kera.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
262
1096
11,3 g
2,3 g
28,8 g
5,3 g
1,3 g
10,3 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
3 dl Peruna-, bataatti- tai lanttulaatikkoa,
Suolaa, tarvittaessa,
Rypsiöljyä ja/tai voita paistamiseen,
Puolukkahilloa tai smetanaa ja sipulia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli