Silli-perunalaatikko
3 Annosta
Silli-perunalaatikko syntyy helposti kotikeittiöstä löytyvistä aineksista. Tähän ruokaan voit käyttää yli jääneet keitetyt perunat, sillin ja kermatilkan.
Ainekset
Valmistus
1
Kuori ja viipaloi perunat. Kuullota silputtu sipuli öljyssä. Lado perunat, sillipalat ja tilli kerroksittain uunivuokaan. Sekoita muniin kerma, maito ja mausteet. Kaada seos vuokaan ja lisää pinnalle muutamia voinokareita. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.
Lisää aiheesta
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.11.2015
|Muokattu: 25.1.2024
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
390
1631
20,7 g
10,0 g
34,7 g
9,7 g
2,0 g
13,7 g
1,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Tilkka öljyä,
0,5 tl Suolaa,
0,25 tl Mustapippuria,
Maustepippuria,
Voinokareita.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli