Yrtti-juustoleipä
Ainekset
Valmistus
Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Murenna joukkoon hiiva ja lisää hunaja, suola ja yrttiseos. Alusta jauhot vähitellen taikinaan ja lisää öljy ja juustoraaste alustamisen loppuvaiheessa. Anna taikinan kohota peitettynä 30 minuuttia.
Painele taikina leivinpaperoidulle pienelle uunipellille tai -vuokaan tasaiseksi levyksi. Anna leivän kohota 15 minuuttia. Jaa kohonnut leipä taikinapyörällä annospaloiksi. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
201
842
5,0 g
1,8 g
29,9 g
3,9 g
2,5 g
7,5 g
0,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli