Keitä perunat kuorineen kypsiksi. Kuori ja kuutioi jäähtyneinä. Mausta sormisuolalla.
Kuutioi omenat. Sekoita sitruunamehu omenakuutioihin. Kuori ja suikaloi sipulit. Kuutioi punajuuret. Laita salaattiainekset tarjolle joko omina ryhminään tai sekoitettuina. Koristele timjamilla.
Sekoita kastikeainekset ja valuta kastikeraitoja salaatin pinnalle. Tarjoa loppu kastike erikseen.
Vinkki: Lisää kastikkeeseen ruokalusikallinen piparjuuritahnaa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
147
616
6,3 g
1,2 g
18,2 g
9,2 g
2,2 g
2,8 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Sormisuolaa,
5 - 6 kpl Timjaminoksaa,
1 rkl Etikkapunajuurten lientä,
0,5 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli