Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Punainen sillisalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Jos haluat kevyemmän salaatin, korvaa perunat omenalla.

Ainekset

150 g
Matjessillifileetä
3 kpl
Keitettyä kananmunaa
2 kpl
Keitettyä perunaa
5 - 6 kpl
Etikkapunajuurta
2 kpl
Maustekurkkua
4 rkl
Ranskankermaa

Koristeeksi

2 rkl
Hienonnettua ruohosipulia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele ja valuta sillifileet. Kuori ja kuutioi munat sekä perunat. Hienonna sillifileet, etikkapunajuuret ja maustekurkut. Kääntele ainekset sekaisin muna- ja perunakuutioiden kanssa. Lisää ranskankerma ja nostele ainekset sekaisin. Anna maustua viileässä. Koristele ruohosipulilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.11.2016
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

224

936

12,3 g

5,0 g

15,8 g

11,5 g

1,5 g

11,3 g

3,8 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 rkl Hienonnettua ruohosipulia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli