Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
Huuhtele parsakaali. Paloittele kukinnot ja kuutioi varsi. Kuori ja hienonna sipuli.
Kuumenna öljy paistokasarissa. Lisää fileesuikaleet ja paista pari minuuttia sekoitellen. Lisää kasvikset ja paista hetki. Sekoita joukkoon hoisinkastike, soijakastike, etikka ja sriracha. Kuumenna kastike. Viimeistele halutessasi chiliviipaleilla ja seesaminsiemenillä.
Tarjoa riisin kanssa.
Vinkki: Vegaanisen version saat korvaamalla broilerin tofulla.
Vinkki: Voit korvata riisin nopeasti valmistuvalla valmisriisillä tai nuudeleilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
277
1156
5,8 g
1,0 g
32,3 g
12,0 g
2,5 g
22,0 g
3,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl srirachaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli