Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kisaeväät kisakatsomoon

Kisaeväät kotikatsomoon - näillä herkuilla kannustetaan Suomi voittoon!

Kokoa porukka koolle ja pidä illanistujaiset jääkiekon MM-kisojen tai Euroviisujen äärellä - mikäs sen parempi syy kokoontua yhteen kuin herkullinen ruoka ja yhdessä kisakatsomossa jännääminen.

Valmistaudu herkuttelemaan! Tänä vuonna Euroviisuissa kisaillaan 10.5.-14.5. Suomi esiintyy Euroviisuissa ensimmäisen kerran toisessa semifinaalissa keskiviikkona 12.5. Kisat huipentuvat 14.5. järjestettävään finaaliin. Jääkiekon MM-kisoja pelataan 13.5.-29.5. Suomen kannustamisen herkkujen äärellä voi onneksi aloittaa jo ensimmäisenä pelipäivänä, kun Suomi kohtaa kisoissa Norjan.

Valmista koko porukan kisaeväät näppärästi pellillä

Tekisikö mieli pizzaa, nachoja, hamppareita vai hodareita? Tee vaikka kaikki! Pellillä valmistettavat versiot suosikkiherkuista sisältävät kaikki tutut maut, mutta valmistaminen helpottuu huomattavasti, kun tarjottavaa tehdään pellillä isompi satsi kerralla. Herkkujen täytteissä jauheliha taipuu eri tavoin maustamalla niin nachojen päälle, pizzan peitteeksi kuin hampurilaisten pihviksikin. Lihapullahodareissa voit oikaista täyttämällä hodarit kaupan valmiilla lihapullilla.

Helppoa dippailtavaa

Kisakatsomoon kuuluvat olennaisena osana myös erilaiset dipit ja dippailtavat. Oletko jo kokeillut tehdä itse hummusta? Hummus on superhelppo surauttaa itse säilötyistä kikherneistä ja se säilyy pitkään hyvänä jääkaapissa. Halloumiranskalaiset ovat hauska ja yllättävä lisuke kisaeväille. Päältä rapeat ja sisältä ihanan pehmeät ja juustoiset halloumiranskikset sopivat erinomaisesti nautittavaksi makean tulisen srirachadipin kanssa.

Wingsit ja kanakori, kisakatsomoiden klassikot

Mitä olisikaan kannustaminen ilman helppoja kanaherkkuja? Urheiluravintoloiden klassikot, wingsit ja kanakori, valmistuvat helposti myös kotiuunissa. Wingsit pyöräytetään valmiissa bbq-kastikkeessa ja dippaillaan nopeasti valmistuvaan sinihomejuustokastikkeeseen. Valitsemalla bbq-kastikkeen oman makusi mukaan, voit säädellä helposti wingsien tulisuutta. Tuttu grilliherkku kanakori sisältää valmiita ranskalaisia ja itse tehtyjä kananugetteja, joissa kanafileet päällystetään mausteilla ja pankojauhoilla. Sisältä mehevät ja ulkoa rapeat nugetit katoavat parempiin suihin satavarmasti ennen kuin kiekko edes ehtii osua jäähän.

Nappaa kisaeväs käteen ja täytä lempitäytteilläsi

Kannustamisen tuoksinassa ruokien nauttimisen helppous on valttia, ja ruoiksi kannattaakin valita paljon tarjottavaa, joka on helppo syödä käsin. Hyviä vaihtoehtoja hampurilaisille ja hodareille ovat myös erilaiset patongit, pitaleipään kääräistyt kebabit, tacot ja wrapit. Kokeile vaikka aasialaisvaikutteisia Bánh mì -patonkeja tofulla ja pikapikkelöidyillä vihanneksilla. Itse tehdyt kebabit ja tacot hurmaavat kisakatsomovieraat ja wrappien täytteissä voit tarjoilla jokaisen lempparitäytteitä - voitte vaikka aloittaa illan täyttämällä wrapit yhdessä valmiiksi!

Kaikki herkulliset reseptit kisakatsomoon