Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kisaeväät kotikatsomoon – Näillä herkuilla kannustetaan Suomi voittoon!

Kokoa porukka koolle ja pidä illanistujaiset jääkiekon MM-kisojen tai Euroviisujen äärellä - ja mikäs sen parempi syy kokoontua yhteen kuin herkullinen ruoka ja yhdessä kisakatsomossa jännääminen.

Valmistaudu herkuttelemaan! Tänä vuonna Euroviisuissa kisaillaan 7.5.–11.5. Suomea kisassa edustaa Windows95man. Jääkiekon MM-kisat pelataan 10.5.–26.5. Suomen kannustamisen herkkujen äärellä voi onneksi aloittaa jo ensimmäisenä pelipäivänä, sillä suomalaispelaajien MM-taival alkaa 10. toukokuuta ottelulla Tšekkiä vastaan.

Käärijätorttu viisukatsomoon!

Muistele viime vuoden viisumenestystä ja leivo kisakatsomoon käärijätorttu! Räväkkä vihreä ulkokuori kätkee sisäänsä raikkaan limellä maustetun kääretorttupohjan ja Piña Coladan makuisen kookos-ananastäytteen. Näyttävä koristelu valmistuu helposti sokerimassasta. Katso myös, millaisia käärijätorttuja Yhteishyvän lukijat ovat rullailleet.

Nappaa kisaeväs käteen ja täytä lempitäytteilläsi

Kannustamisen tuoksinassa ruokien nauttimisen helppous on valttia, ja ruoiksi kannattaakin valita paljon tarjottavaa, joka on helppo syödä käsin. Hyviä vaihtoehtoja hampurilaisille ja hodareille ovat myös erilaiset patongit, pitaleipään kääräistyt kebabit, tacot ja wrapit. Kokeile vaikka aasialaisvaikutteisia Bánh mì -patonkeja tofulla ja pikapikkelöidyillä vihanneksilla. Itse tehdyt kebabit ja tacot hurmaavat kisakatsomovieraat ja tortillat voi tarjota trendikkäästi wrap hack -tyyliin taiteltuina.

Wingsit, kanakori ja hodarit, kisakatsomoiden klassikot

Mitä olisikaan kannustaminen ilman helppoja kanaherkkuja? Urheiluravintoloiden klassikot, wingsit ja kanakori, valmistuvat helposti myös kotiuunissa. Wingsit pyöräytetään valmiissa bbq-kastikkeessa ja dippaillaan nopeasti valmistuvaan sinihomejuustokastikkeeseen. Valitsemalla bbq-kastikkeen oman makusi mukaan, voit säädellä helposti wingsien tulisuutta. Tuttu grilliherkku kanakori sisältää valmiita ranskalaisia ja itse tehtyjä kananugetteja, joissa kanafileet päällystetään mausteilla ja pankojauhoilla. Sisältä mehevät ja ulkoa rapeat nugetit katoavat parempiin suihin satavarmasti ennen kuin kiekko edes ehtii osua jäähän. Jotain tuttua ja jotain uutta - hodarit voi täyttää myös tofulla!

Helppoa dippailtavaa

Kisakatsomoon kuuluvat olennaisena osana myös erilaiset dipit ja dippailtavat. Oletko jo kokeillut tehdä itse hummusta? Hummus on superhelppo surauttaa itse säilötyistä kikherneistä ja se säilyy pitkään hyvänä jääkaapissa. Halloumiranskalaiset ovat hauska ja yllättävä lisuke kisaeväille. Päältä rapeat ja sisältä ihanan pehmeät ja juustoiset halloumiranskikset sopivat erinomaisesti nautittavaksi makean tulisen srirachadipin kanssa. Ethän unohda rapeiksi paahdettuja lohkoperunoita! Ne ovat loistava kisanaposteltava yhdessä jogurttidipin kanssa.

Valmista koko porukan kisaeväät näppärästi pellillä

Tekisikö mieli pizzaa, nachoja, hamppareita vai hodareita? Tee vaikka kaikki! Pellillä valmistettavat versiot suosikkiherkuista sisältävät kaikki tutut maut, mutta valmistaminen helpottuu huomattavasti, kun tarjottavaa tehdään pellillä isompi satsi kerralla. Herkkujen täytteissä jauheliha taipuu eri tavoin maustamalla niin nachojen päälle, pizzan peitteeksi kuin hampurilaisten pihviksikin. Lihapullahodareissa voit oikaista täyttämällä hodarit kaupan valmiilla lihapullilla.

Nauti kisakatsomossa raikkaasta moctailista

Trendikkäät drinkit, alkoholittomat Piña Colada ja Hugo sopivat kaikille kannustajille.

Kaikki herkulliset reseptit kisakatsomoon