Leikkaa fileeleikkeet 3–4 osaan. Mausta palat suolalla, currylla ja cayennepippurilla. Riko munien rakenne syvällä lautasella. Mittaa pankojauhot toiselle lautaselle. Kasta kanapalat ensin kananmunassa ja kääntele ne sitten pankojauhoissa.
Levitä ranskanperunat leivinpaperille uunipellin toiseen laitaan ja lisää kuorrutetut kanapalat perunoiden viereen. Kypsennä 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia, kunnes ranskalaiset ovat rapeita.
Mittaa jogurtti kulhoon. Murenna feta joukkoon. Hienonna basilika ja purista sitruunamehu. Lisää ne ja mausteet fetaseokseen ja sekoita tasaiseksi. Tarjoa fetadippi kananugettien ja ranskalaisten kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
683
2860
25,0 g
11,0 g
74,8 g
4,8 g
2,0 g
37,5 g
1,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Suolaa,
1 tl curryjauhetta,
0,25 tl cayennepippuria,
ripaus mustapippuria rouhittuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli