Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja vaivaa hetki. Pyörittele taikinasta 28 lihapullaa. Laita ne leivinpaperille uunipellille ja paista 225-asteisessa uunissa tai öljytyllä pannulla välillä sekoitellen noin 20 minuuttia. Halkaise yksi pulla ja tarkista, että se on kypsä.
Tarjoa lihapullat pastan tai perunamuusin ja kasvisten kanssa.
Vinkki: Käytä loppu perunamuusijauhe esimerkiksi sämpylätaikinaan. Jos teet lihapullia pikkulapsille, vähennä pippurin määrää puoleen.
Vinkki: Valmista resepti Kotimaista-sarjan tuotteilla! Kotimaista on S-ryhmän oma merkki. Tuotteet täyttävät Hyvää Suomesta- ja Sirkkalehti-merkkien kotimaisuusvaatimukset.
Katso lisää Kotimaista-reseptejä täältä:
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
275
1150
22,0 g
9,3 g
1,5 g
1,3 g
0,8 g
17,8 g
1,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 dl Kotimaista-perunamuusijauhetta,
2 dl vettä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli