Laita vesi ja liemikuutiot kattilaan kiehumaan.
Huuhtele ja hienonna kaali, lisää kattilaan. Paloittele juurekset ja makkarat, ja lisää ne liemeen. Hienonna valkosipuli ja kuutioi paprika. Lisää ne keittoon. Keitä kannen alla noin 10 minuuttia.
Viimeistele keitto halutessasi lusikallisella smetanaa. Se pyöristää kaalin maun lempeäksi.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
249
1044
17,0 g
5,8 g
11,3 g
9,5 g
5,3 g
10,5 g
2,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli