Sulata margariini. Vatkaa kulhossa maito, rahka ja munat. Lisää loput aineet. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia.
Peitä reunallinen uunipannu tai vuoka (n. 25 x 30 cm) leivinpaperilla. Kaada taikina vuokaan. Kypsennä pannaria 225-asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. Anna jäähtyä haaleaksi ja leikkaa pannari paloiksi.
Survo sulaneet karpalot sokerin kanssa soseeksi ja tarjoa pannarin kanssa. Viimeistele annokset halutessasi tomusokerilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
367
1539
10,0 g
3,2 g
50,7 g
19,2 g
2,7 g
15,8 g
0,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
tomusokeria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli