Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Juustoiset kaurateeleivät

timer-icon30 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
10 Kappaletta
Leipomalla teeleipiä saat helposti ja nopeasti tuoretta, lämmintä leipää pöytään. Nostalginen leivonnainen herättää monille muistoja koulun kotitaloustunnilta.

Ainekset

3 dl
Kotimaista-kaurajauhoja
1 dl
Kotimaista-vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
150 g
Kotimaista-juustoraastetta
2 dl
Kotimaista-maitoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Yhdistä kuivat aineet. Sekoita joukkoon maito ja juustoraaste.

2 tl
leivinjauhetta
1 dl
Kotimaista-vehnäjauhoja
3 dl
Kotimaista-kaurajauhoja
2 dl
Kotimaista-maitoa
150 g
Kotimaista-juustoraastetta
2

Ota taikina jauhotetulle pöydälle, pyöritä tangoksi ja jaa kymmeneen osaan.

3

Pyörittele palat jauhotuissa käsissä ja painele leipäsiksi leivinpaperoidulle pellille. Paista 250-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Tarjoa heti.

Vinkki: Valmista resepti Kotimaista-sarjan tuotteilla! Kotimaista on S-ryhmän oma merkki. Tuotteet täyttävät Hyvää Suomesta- ja Sirkkalehti-merkkien kotimaisuusvaatimukset.

Katso lisää Kotimaista-reseptejä täältä:

Miltä maistui?(9 arviota)
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Anna Huovinen
Julkaistu: 21.1.2021
|
Muokattu: 18.11.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

154

644

6,4 g

3,6 g

16,3 g

0,8 g

1,7 g

7,0 g

0,6 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli