Sekoita kaikki aineet kulhossa. Ota taikinasta nokareita ja taputtele leipäsiksi leivinpaperille pellille. Jos taikina on tarttuvaista, jauhota tai öljyä kätesi.
Paista teeleipiä 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Teeleivät ovat parhaimmillaan samana päivänä. Nauti ne esimerkiksi levitteen ja juuston tai marmeladin kanssa.
Vinkki! Lisää teeleipätaikinaan juustoraastetta tai yrttimaustetta.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
131
549
5,7 g
0,6 g
15,5 g
0,8 g
1,7 g
3,6 g
0,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli