Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lämpimät pesto-tomaattileivät

timer-icon30 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
9 Kappaletta
Fork and knife
9 Kappaletta
Punainen pesto tuo kivaa vaihtelua klassisiin pesto-tomaattilämppäreihin!

Ainekset

9 kpl
paahtoleipäviipaletta
5 rkl
punaista pestoa
250 g
(1 rs) minitomaatteja
125 g
(1 ps) mozzarellaa
(basilikaa)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Levitä leivät leivinpaperille pellille. Voitele leivät pestolla. Pese ja viipaloi tomaatit 4–6 osaan. Valuta mozzarella ja revi suupaloiksi. Levitä tomaatit ja juusto leipien päälle.

9 kpl
paahtoleipäviipaletta
5 rkl
punaista pestoa
250 g
(1 rs) minitomaatteja
125 g
(1 ps) mozzarellaa
2

Paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on hieman ruskistunut.

3

Halutessasi koristele basilikan lehdillä.

(basilikaa)

Vinkki: Punaisen peston tilalle sopii vihreä pesto.

Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 10.10.2024
|
Muokattu: 10.10.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

138

579

7,7 g

2,6 g

11,4 g

1,6 g

1,1 g

5,0 g

0,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

(basilikaa).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli