Poista lohifileestä ruodot ja näkyvä rasva. Leikkaa nahkan kanssa pienemmiksi annospaloiksi.
Kiehauta liemen ainekset kattilassa ja nosta lohipalat liemeen. Anna hautua hiljalleen poreilevassa liemessä kannen alla 3 minuuttia. Nosta kattila syrjään ja anna lohen vetäytyä liemessä vielä muutama minuutti. Tarjoile lohi kasvisten kera.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
346
1446
23,8 g
4,5 g
0,3 g
0,3 g
0,3 g
32,8 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
8 dl Vettä,
2 rkl Merisuolaa,
Maustepippuria,
Laakerinlehteä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli