Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nuudelikipot

timer-icon10 min  (josta 10 min aktiivista)
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Tuore ja lämmin ateria kahdelle valmistuu vain muutamassa minuutissa. Lisäät vain kehuvan veden! Nuudelikippo sisältää runsaasti rouskuvia kasviksia, ruokaisaa kanaa ja nuudelia sekä herkullisen pad thai -kastikkeen.

Ainekset

90 g
(1 pkt) pikanuudelia
5 dl
kiehuvaa vettä
100 g
(1 ps) pad thai wok -kastiketta
200 g
(1 pkt) käyttövalmiita kasviksia (Tuorekset Thai-kasvikset)
180 g
(1 pkt) paahdettua kanaa

Lisäksi

(1 rkl siemeniä tai pähkinärouhetta)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Murra nuudelilevy ja laita puolikkaat kahden lasipurkin tai kapean lasikulhon (vetoisuus noin 1 l) pohjalle.

90 g
(1 pkt) pikanuudelia
2

Jaa kiehuva vesi ja maustekastike puoliksi kulhoihin nuudeleiden päälle. Jaa kasvikset ja kanat pinnalle. Anna hautua 3 minuuttia lautasella peitettynä.

5 dl
kiehuvaa vettä
100 g
(1 ps) pad thai wok -kastiketta
200 g
(1 pkt) käyttövalmiita kasviksia (Tuorekset Thai-kasvikset)
180 g
(1 pkt) paahdettua kanaa
3

Sekoita nuudelikippojen ainekset ja viimeistele halutessasi siemenillä tai pähkinöillä.

(1 rkl siemeniä tai pähkinärouhetta)

Vinkki: Vaihtelua saat maustamalla nuudelikipot chow mein tai sweet & sour –wok-kastikkeilla.

Hyvästi hävikki: Säästä pikanuudelien maustepussit ja käytä myöhemmin wokiin tai keittoon.

Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 29.7.2024
|
Muokattu: 29.8.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

367

1535

4,0 g

1,0 g

52,5 g

5,0 g

4,0 g

26,0 g

3,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

5 dl kiehuvaa vettä,

(1 rkl siemeniä tai pähkinärouhetta) .

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli