Murra nuudelilevy ja laita puolikkaat kahden lasipurkin tai kapean lasikulhon (vetoisuus noin 1 l) pohjalle.
Jaa kiehuva vesi ja maustekastike puoliksi kulhoihin nuudeleiden päälle. Jaa kasvikset ja kanat pinnalle. Anna hautua 3 minuuttia lautasella peitettynä.
Sekoita nuudelikippojen ainekset ja viimeistele halutessasi siemenillä tai pähkinöillä.
Vinkki: Vaihtelua saat maustamalla nuudelikipot chow mein tai sweet & sour –wok-kastikkeilla.
Hyvästi hävikki: Säästä pikanuudelien maustepussit ja käytä myöhemmin wokiin tai keittoon.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
367
1535
4,0 g
1,0 g
52,5 g
5,0 g
4,0 g
26,0 g
3,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
5 dl kiehuvaa vettä,
(1 rkl siemeniä tai pähkinärouhetta) .
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli