Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tilaa Yhteishyvän uutiskirje ja osallistu arvontaan!

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 15.12.2017
|
Muokattu: 7.5.2024
Yhteishyvän uutiskirjeestä saat ajankohtaiset reseptit ja arkea helpottavat vinkit suoraan sähköpostiisi 2-4 kertaa kuukaudessa. Tilaa uutiskirje ja osallistu samalla Yhteishyvän juhlat -kirjan arvontaan!

Tilaa Yhteishyvän uutiskirje tästä

Osallistut samalla arvontaan, jossa voit voittaa Yhteishyvän juhlat -kirjan. Arvontaan voi osallistua 30.11.2024 asti. Yhteishyvä arpoo 1 kpl kirjoja kaikkien uusien ja vanhojen uutiskirjetilaajien kesken 3.6., 1.7., 5.8., 2.9., 7.10, 4.11. ja 2.12.2024. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Arvonnan säännöt

1 Kilpailun järjestäjä

Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta (SOK), Kanavat / Yhteishyvä

Osoite: PL 1, 00088 S-ryhmä

Y-tunnus: 0116323-1

Verkko-osoite: www.yhteishyva.fi

2 Kilpailun alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumiskelpoisuus

Kilpailuaika: 7.5.–30.11.2024

Kilpailuun osallistuvat kaikki Yhteishyvän uutiskirjeen tilaajat, jotka ovat tilanneet uutiskirjeen ja vahvistaneet tilauksen. Olemassa olevat uutiskirjetilaajat osallistuvat automaattisesti arvontaan.

Järjestäjän työntekijät, kilpailun yhteistyökumppaneina toimivien yritysten työntekijät ja kilpailun järjestelyissä osallisena olleiden yritysten työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.

3 Voittajien valitseminen ja ajankohta

Voittaja arvotaan kaikkien Yhteishyvän uutiskirjetilaajien kesken. Arvonnat suoritetaan 3.6., 1.7., 5.8., 2.9., 7.10, 4.11. ja 2.12.2024. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse.

4 Palkinnot

Palkintona on 1 kpl Yhteishyvän juhlat -kirjoja. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi. Yhteishyvä vastaa arpajaisverosta.

5 Henkilötietojen käsittely

Arvonta toteutetaan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterin tiedoilla. Yhteishyvä käsittelee kilpailuun osallistuvien tietoja ainoastaan kilpailun ja arvonnan toteuttamiseksi sekä palkinnon luovuttamiseksi. Yhteishyvä ei luovuta osallistujien henkilötietoja SOK-yhtymän ulkopuolelle kolmansille tahoille eikä käytä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta. Lisätietoja tietosuojasta löytyy oheisesta rekisteriselosteesta.

Lue tarkempi tietosuojaseloste »