Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nyt on helppoa: lohipasta ja muut maukkaat yhden astian ruoat

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 23.8.2024
|
Muokattu: 23.8.2024
Mikä ihana arjen oivallus: yhdessä astiassa kerralla valmistuva ruoka. Ei montaa erilaista kulhoa ja kattilaa, ei tiskattavaa! Yhden astian taktiikalla on näppärä kokkailla pienessäkin keittiössä.

Lihapullat ja pasta samassa padassa

Spagetti ja lihapullat tomaattikastikkeessa ovat monen lempiruokaa. Niidenkään valmistamiseen et välttämättä tarvitse kuin yhden kattilan tai padan. Jos et usko, testaa tämä ohje.

Yhden astian lohipasta

Tuorepasta ja lohi kypsyvät nopeasti uunissa. Lisää samaan uunivuokaan myös kasvikset – pikkutomaatteja ja pinaattia – sekä kastikkeen virkaa toimittava maustettu tuorejuusto, niin koko ateria on kerralla valmis.

Kerralla kreikkalainen kanavuoka

Lado uunivuokaan kanan fileeleikkeitä sekä Välimeren keittiöiden tyyliin tomaatteja, oliiveja, fetajuustoa ja mausteita. Anna uunin hoitaa loput. Tätä ruokaa on hauska nauttia pitaleivällä dippailemalla.

Lasagne yhdellä pannulla

Lasagnen pikaversion voi paistaa paistinpannulla pastalevyineen kaikkineen. Voit käyttää pannulasagneen jauhelihaa, soijarouhetta tai kasvipohjaista jauhista.

Tomaatteja ja gnoccheja samassa vuoassa

Valmista superhelppo kasvisruoka tomaateista, perunagnoccheista ja mozzarellasta. Nopeiden alkuvalmistelujen jälkeen uuni hoitaa loput.

Katso myös