Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Helppo tomaattinen gnocchivuoka

Helppo tomaattinen gnocchivuoka

timer-icon45 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Arjen helppo gnocchivuoka syntyy uunissa vähällä vaivalla. Kruunaa tomaattinen gnocchivuoka mozzarellalla ja viimeistele tuoreella basilikalla. Helppoa ja herkullista!

Ainekset

500 g
(1 rs) perunagnoccheja
400 g
(1 tlk) tomaatti-pastakastiketta
1 dl
vettä
1/2 kpl
ruukkua basilikaa
2 - 3 kpl
tomaattia
125 g
(1 pkt) mozzarellaa

lisäksi

1/2 rkl
rypsiöljyä vuoan voiteluun
1/2 kpl
ruukkua basilikaa
mustapippuria rouhittuna

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Laita gnocchit, pastakastike ja vesi öljyttyyn uunivuokaan (noin 26 x 20 cm). Hienonna basilika, lisää vuokaan ja sekoita. Huuhtele ja viipaloi tomaatit. Peitä kastike tomaattiviipaleilla ja revi pinnalle mozzarellaa.

500 g
(1 rs) perunagnoccheja
400 g
(1 tlk) tomaatti-pastakastiketta
1 dl
vettä
1/2 rkl
rypsiöljyä vuoan voiteluun
1/2 kpl
ruukkua basilikaa
2 - 3 kpl
tomaattia
125 g
(1 pkt) mozzarellaa
2

Paista 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes mozzarella on saanut kauniin paistovärin. Viimeistele annos basilikalla ja pippurilla.

1/2 kpl
ruukkua basilikaa
1/2 rkl
rypsiöljyä vuoan voiteluun
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Oona, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 23.8.2021
Muokattu: 22.8.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

514

2154

13,3 g

5,0 g

68,8 g

8,5 g

15,0 g

21,8 g

0,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

mustapippuria rouhittuna.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli