Yhden astian lohipasta
30 min (josta 15 min aktiivista)
4 Annosta
Tämä herkullinen yhden astian lohipasta syntyy vaivatta ja ilman suurta tiskivuorta. Lado vain ainekset vuokaan ja anna uunin hoitaa loput. Täydellinen arkiruoka!
Ainekset
Valmistus
1
Poista lohesta nahka ja kuutioi filee. Huuhtele tomaatit ja pinaatti.
400 g
lohifileetä (ruodotonta)
200 g
(1 rs) helmitomaatteja
150 g
(1 rs) pinaattia
2
Öljyä uunivuoka (vetoisuus 2,5 l). Nosta pasta vuokaan ja lisää tuorejuusto nokareina pastan päälle. Kaada vesi joukkoon. Lisää kasvikset ja kala. Ripottele suola pinnalle. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes lohi on kypsää.
1 rkl
rypsiöljyä
300 g
(1 ps) fettuccine-tuorepastaa
200 g
(1 rs) aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustoa
3 dl
vettä
1/2 tl
suolaa
3
Sekoita pasta ennen tarjoilua ja viimeistele halutessasi hienonnetulla persiljalla.
(lehtipersiljaa)
Lisää aiheesta
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 29.7.2024
|Muokattu: 29.7.2024
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
564
2361
29,8 g
7,3 g
38,3 g
3,8 g
8,3 g
32,0 g
2,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(lehtipersiljaa).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli