Yhden astian lohipasta

arvosana4/5

(17)arviota
4 Annosta

30 min (josta 15 min aktiivista)

Tämä herkullinen yhden astian lohipasta syntyy vaivatta ja ilman suurta tiskivuorta. Lado vain ainekset vuokaan ja anna uunin hoitaa loput. Täydellinen arkiruoka!

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 glohifileetä (ruodotonta)
200 g(1 rs) helmitomaatteja
150 g(1 rs) pinaattia
300 g(1 ps) fettuccine-tuorepastaa
200 g(1 rs) aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustoa
3 dlvettä
1/2 tlsuolaa

Lisäksi

1 rklrypsiöljyä
(lehtipersiljaa)

Valmistus (Uuni 200°C)

  1. 1

    Poista lohesta nahka ja kuutioi filee. Huuhtele tomaatit ja pinaatti.

    MääräAinesosa
    400 glohifileetä (ruodotonta)
    200 g(1 rs) helmitomaatteja
    150 g(1 rs) pinaattia
  2. 2

    Öljyä uunivuoka (vetoisuus 2,5 l). Nosta pasta vuokaan ja lisää tuorejuusto nokareina pastan päälle. Kaada vesi joukkoon. Lisää kasvikset ja kala. Ripottele suola pinnalle. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes lohi on kypsää.

    MääräAinesosa
    1 rklrypsiöljyä
    300 g(1 ps) fettuccine-tuorepastaa
    200 g(1 rs) aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustoa
    3 dlvettä
    1/2 tlsuolaa
  3. 3

    Sekoita pasta ennen tarjoilua ja viimeistele halutessasi hienonnetulla persiljalla.

    MääräAinesosa
    (lehtipersiljaa)

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: (lehtipersiljaa).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
29.7.2024
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä