Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Yhden astian lohipasta

timer-icon30 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Tämä herkullinen yhden astian lohipasta syntyy vaivatta ja ilman suurta tiskivuorta. Lado vain ainekset vuokaan ja anna uunin hoitaa loput. Täydellinen arkiruoka!

Ainekset

400 g
lohifileetä (ruodotonta)
200 g
(1 rs) helmitomaatteja
150 g
(1 rs) pinaattia
300 g
(1 ps) fettuccine-tuorepastaa
200 g
(1 rs) aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustoa
3 dl
vettä
1/2 tl
suolaa

Lisäksi

1 rkl
rypsiöljyä
(lehtipersiljaa)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Poista lohesta nahka ja kuutioi filee. Huuhtele tomaatit ja pinaatti.

400 g
lohifileetä (ruodotonta)
200 g
(1 rs) helmitomaatteja
150 g
(1 rs) pinaattia
2

Öljyä uunivuoka (vetoisuus 2,5 l). Nosta pasta vuokaan ja lisää tuorejuusto nokareina pastan päälle. Kaada vesi joukkoon. Lisää kasvikset ja kala. Ripottele suola pinnalle. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes lohi on kypsää.

1 rkl
rypsiöljyä
300 g
(1 ps) fettuccine-tuorepastaa
200 g
(1 rs) aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustoa
3 dl
vettä
1/2 tl
suolaa
3

Sekoita pasta ennen tarjoilua ja viimeistele halutessasi hienonnetulla persiljalla.

(lehtipersiljaa)
Miltä maistui?(4 arviota)
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 29.7.2024
|
Muokattu: 29.7.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

564

2361

29,8 g

7,3 g

38,3 g

3,8 g

8,3 g

32,0 g

2,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

(lehtipersiljaa).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli