Kuori ja suikaloi sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Valuta tonnikalapurkit.
Keitä spagetti kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
Kuumenna öljy, lisää sipulit ja kaprikset pannulle ja kuullota pehmeäksi.
Lisää pannulle tonnikala ja säilykekirsikkatomaatit. Mausta chilihiutaleilla, sokerilla, suolalla ja pippurilla. Paista 10 minuuttia. Lisää lopuksi ruokakerma ja kiehauta.
Ota talteen desi keitinvettä ja valuta spagetti. Sekoita spagetti tonnikalakastikkeen joukkoon. Ohenna kastiketta tarvittaessa keitinvedellä. Viimeistele annokset hienonnetulla ruohosipulilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
579
2425
18,0 g
4,3 g
73,5 g
7,0 g
5,5 g
27,5 g
1,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl kapriksia,
0,5 tl chilihiutaleita,
hienonnettua ruohosipulia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli