Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista kastike pastan kypsyessä.
Valuta tonnikalat. Pese purjo ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Hienonna paprika. Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilassa.
Lisää ranskankerma, tomaattisose ja vesi. Anna kiehua miedolla lämmöllä muutama minuutti. Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat ja hienonnettu tilli. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa. Tarjoa kypsän pastan kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
534
2237
21,8 g
10,7 g
58,2 g
3,3 g
3,5 g
23,3 g
1,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 dl tuoretta tilliä hienonnettuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli