Passion-rahkamousse
30 min (josta 15 min aktiivista)
4 Annosta
Passionhedelmä tekee helposta rahkavaahdosta juhlajälkkärin. Neljän aineksen herkku valmistuu nopeasti ja vähällä tiskillä.
Ainekset
Valmistus
1
Huuhtele ja halkaise passionhedelmät, lusikoi sisus kattilaan. Lisää sokeri ja kiehauta. Anna jäähtyä.
5 kpl
passionhedelmää (noin 1 ½ dl hedelmälihaa)
1/2 dl
sokeria
2
Vaahdota kerma. Vatkaa rahka joukkoon.
2 dl
(1 prk) vispikermaa
300 g
(2 prk à 150 g) vaniljarahkaa
3
Lusikoi kulhoon vuorotellen rahkavaahtoa ja passionsiirappia. Koristele hedelmillä ja mintunlehdillä.
passionhedelmiä
ananaskirsikoita
mintunlehtiä
Lisää aiheesta
Resepti:
Mette, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 4.3.2022
|Muokattu: 31.10.2024
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
455
1905
25,0 g
17,0 g
40,3 g
40,3 g
13,0 g
9,0 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
passionhedelmiä,
ananaskirsikoita,
mintunlehtiä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli