Sitruunapasha
Ainekset
Koristeeksi
Valmistus
Sekoita keltuaiset ja tomusokeri rahkaan. Mausta vaniljasokerilla ja sitruunamehulla sekä kuoriraasteella. Hakkaa appelsiininkuori ja sukaatti rouheeksi ja lisää massaan (rusinoiden kanssa).
Vaahdota kerma ja kääntele rahkaseokseen. Vuoraa pieni pashamuotti tai siivilä sideharsolla tai kaksi pientä kahvinsuodatinsuppiloa suodatinpaperilla. Kaada massa muottiin, peitä ja anna valua kulhon päällä seuraavaan päivään. Kumoa pasha tarjolle ja koristele.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
274
1148
16,7 g
10,0 g
22,2 g
22,2 g
0,7 g
7,2 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 tl Raastettua sitruunankuorta,
Hillottua appelsiininkuorta,
Pääsiäismakeisia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli