Keitä pasta miedosti suolatussa vedessä (2 litraa vettä, 1 tl suolaa) pakkauksen keittoajan mukaan.
Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli öljyssä pannulla. Lisää salamilevite ja kuumenna sekoitellen, kunnes se on sulanut. Lisää paseerattu tomaatti, pippuri ja keitinvesi. Kuumenna kastike ja sekoita joukkoon valutettu pasta. Mausta tarvittaessa suolalla.
Revi mozzarella pinnalle ja viimeistele annokset halutessasi basilikanlehdillä.
Vinkki: Ndujan tulisuusasteissa on eroja. Voit pehmentää makua myös lorauksella ruokakermaa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
493
2062
17,3 g
5,0 g
61,3 g
11,5 g
4,3 g
20,0 g
1,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(basilikaa).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli