Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipulit, tomaatit ja yrttiseos paistokasarissa öljyssä. Lisää jauhot, sekoita ja jatka kuullottamista miedolla lämmöllä välillä sekoittaen vielä noin 2 minuuttia.
Huuhtele pinaatti. Lisää vesi kasariin sekoittaen. Lisää loput ainekset ja hauduta noin 5 minuuttia.
Viimeistele halutessasi basilikalla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
623
2605
26,8 g
10,0 g
67,0 g
5,5 g
13,3 g
20,5 g
3,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(basilikaa hienonnettuna).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli