Kuori makkarat. Leikkaa makkarat ja perunat paloiksi. Kuori ja leikkaa sipuli puolirenkaiksi. Kuori ja hienonna samalla salaatin sipuli.
Paista makkarat, perunat ja sipulirenkaat öljyssä pannulla käännellen noin 5 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
Sekoita sinappi ja hunaja ranskankermaan ja kääntele kastike pyttipannuun. Kuumenna, mutta älä enää paista. Hienonna tilli ja ripottele pyttipannun päälle.
Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään. Tarjoa kurkkupunajuurisalaatti kalapyttipannun kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
726
3044
44,5 g
16,5 g
53,5 g
24,5 g
8,0 g
22,5 g
3,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli