Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kermainen kalapyttipannu

timer-icon15 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
2 Annosta
Maukas kalapyttipannu kahdelle valmistuu vartissa. Pilko pannuun kotimaista kalaa makkaran muodossa ja viimeistele raikkaan sinappisella ranskankermalla.

Ainekset

200 g
(1 pkt) kalawurstia (sitruuna&timjami tai chorizo)
300 g
(5 kpl) keitettyjä perunoita (kuorineen)
1 kpl
pieni punasipuli
1 rkl
rypsiöljyä
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria rouhittuna
150 g
(1 prk) ranskankermaa
1 tl
kokojyväsinappia
1 tl
hunajaa
1/2 kpl
ruukkua tilliä

Kurkkupunajuurisalaatti

1 kpl
pieni punasipuli
100 g
(1 dl) maustekurkkukuutiota
100 g
(1 dl) punajuurikuutiota
1 tl
hunajaa
1 tl
kokojyväsinappia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori makkarat. Leikkaa makkarat ja perunat paloiksi. Kuori ja leikkaa sipuli puolirenkaiksi. Kuori ja hienonna samalla salaatin sipuli.

200 g
(1 pkt) kalawurstia (sitruuna&timjami tai chorizo)
300 g
(5 kpl) keitettyjä perunoita (kuorineen)
1 kpl
pieni punasipuli
2

Paista makkarat, perunat ja sipulirenkaat öljyssä pannulla käännellen noin 5 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.

1 rkl
rypsiöljyä
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria rouhittuna
3

Sekoita sinappi ja hunaja ranskankermaan ja kääntele kastike pyttipannuun. Kuumenna, mutta älä enää paista. Hienonna tilli ja ripottele pyttipannun päälle.

1 tl
kokojyväsinappia
1 tl
hunajaa
150 g
(1 prk) ranskankermaa
1/2 kpl
ruukkua tilliä
4

Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään. Tarjoa kurkkupunajuurisalaatti kalapyttipannun kanssa.

1 kpl
pieni punasipuli
100 g
(1 dl) maustekurkkukuutiota
100 g
(1 dl) punajuurikuutiota
1 tl
hunajaa
1 tl
kokojyväsinappia
Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 13.2.2024
|
Muokattu: 16.2.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

726

3044

44,5 g

16,5 g

53,5 g

24,5 g

8,0 g

22,5 g

3,9 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli