Kuumenna uuni 200 asteeseen. Pese, kuori ja pilko raparperit noin 2 sentin paloiksi. Vaahdota sokeri ja pehmeä margariini sähkövatkaimella. Vatkaa joukkoon muna.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita tasaiseksi.
Painele taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Sekoita perunajauhot, sokeri ja kaneli keskenään. Kääntele seos raparperipalojen joukkoon. Levitä seos pohjan päälle.
Valmista päällys. Nypi pehmeä rasva, hiutaleet, vehnäjauhot ja sokeri keskenään murumaiseksi seokseksi.
Levitä päällys raparperipalojen päälle. Paista uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. Tarjoa vaniljakastikkeen kera.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.