Ruskista jauheliha ja mausta se. Sekoita joukkoon tomaattisose ja vesi. Keitä muutama minuutti.
Valmista juustokastike. Kiehauta maito pienessä kasarissa. Revi joukkoon juustoviipaleet yksitellen. Sekoita kunnes juusto on sulanut. Ota kastike syrjään.
Asettele uuninkestävälle tarjoiluvadille kerroksittain maissilastuja, jauhelihaseosta, juustokastiketta ja salsakastiketta. Valuta pinnalle juustokastikekerros. Kuumenna seosta 225-asteisessa uunissa 5 minuuttia. Hienonna tomaatit ja punasipuli. Ripottele annoksen päälle tomaattia, punasipulia ja jalapenoa. Tarjoile heti lämpimänä.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
3285
785
54,0 g
20,5 g
36,3 g
6,8 g
2,0 g
37,0 g
2,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl Tacomausteseosta,
3 rkl Tomaattisosetta,
3 rkl Vettä,
1 tl Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
1 dl Jalopenoviipaleita.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli