Tonnikala-pastalaatikko | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Tonnikala-pastalaatikko

Tonnikala-pastalaatikko

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Tee helppo arkiruoka pastasta ja tonnikalasta. Annoksesta syntyy kuusi annosta; tonnikala-pastalaatikkoa voi myös pakastaa.

Ainekset

400 g
Pastaa (esim. perhospastaa)
2 kpl
Tonnikalaa (öljyssä)
1 dl
Tilliä
1 kpl
Punaviinikastikeaineksia
2 dl
Ruokakermaa
2 1/2 dl
Vettä
1 tl
Mustapippuria
1/2 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Keitä pasta kypsäksi. Hienonna tilli. Valuta tonnikala öljystä ja sekoita uunivuossa pastan ja tillin kanssa. Sekoita kulhossa punaviinikastikeainekset, ruokakerma, vesi, pippuri ja suola. Kaada liemi vuokaan pastaseoksen päälle. Paista laatikkoa 30 minuuttia.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.4.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.