Riko munat kulhoon, sekoita munien rakenne rikki haarukalla. Lisää maito, suola ja pippuri.
Sulata rasva pinnoitetulla paistinpannulla tai paistokasarissa miedolla lämmöllä. Kaada munamassa pannulle. Kuumenna edelleen miedolla lämmöllä ja sekoita hyytyvää kokkelia rauhallisesti pannun pohjaa myöten.
Siirrä pannu pois levyltä heti, kun kokkeli on kokonaan hyytynyt, mutta vielä kosteaa ja kiiltävää. Ripottele hienonnettu ruohosipuli pinnalle.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
152
637
10,8 g
4,3 g
1,5 g
1,5 g
—
11,8 g
1,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli