Valmista taikina turpoamaan. Vatkaa maitoon munat, jauhot ja suola.
Pese omenat ja kuori tarvittaessa. Kotimaisia omenia ei tarvitse kuoria. Poista omenista siemenkota ja leikkaa omenat ohuiksi lohkoiksi. Paista omenia margariinissa pannussa hetki ja mausta fariinisokerilla.
Kaada taikina voideltuun, 1,5 litran vetoiseen uunivuokaan. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Levitä omenanlohkot pannarin päälle ja paista vielä 15 minuuttia tai kunnes pannukakku on kypsä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
308
1291
8,5 g
3,3 g
41,0 g
24,3 g
5,0 g
13,3 g
1,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli