Pese appelsiinit ja leikkaa kuoret hedelmälihaa pitkin. Leikkaa appelsiinit noin puolen sentin viipaleiksi. Kuori ja viipaloi sipuli ohuiksi renkaiksi. Hienonna minttu. Halkaise granaattiomena ja irrota siemenet kulhoon koputtelemalla hedelmän kuorta kauhalla.
Ripottele puolet mintusta laakealle tarjoiluvadille. Levitä appelsiinit ja sipulit päälle. Ripottele granaattiomenan siemenet pinnalle ja viimeistele lopulla mintulla.
Halkaise lime ja purista mehu. Sekoita kastikkeen ainekset. Valuta kastike salaatille.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
183
765
7,3 g
1,0 g
23,3 g
22,5 g
5,3 g
1,5 g
0,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 ruukku minttua,
ripaus kanelia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli