Leikkaa sillipalat noin puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi.
Murskaa herukat kevyesti. Sekoita murskatut herukat, mehutiiviste, viinietikka ja siirappi.
Kuori ja viipaloi punasipuli.
Lado sillipalat ja sipuli kerroksittain purkkiin. Kaada liemi päälle, sulje purkin kansi ja anna sillin marinoitua vuorokausi jääkaapissa.
Valuta liemi sillipaloista. Asettele palat vadille. Koristele mustaherukoilla ja timjamilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
82
345
2,3 g
0,5 g
12,3 g
12,1 g
0,6 g
2,5 g
1,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
4 kpl Timjaminoksaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli