Anna taikinan sulaa huoneenlämmössä noin 1 tunti. Kauli sulanut taikina noin puolen sentin paksuiseksi levyksi ja aseta se piirasvuokaan.
Sekoita kermaviili ja kananmuna keskenään. Hienonna tilli ja lisää se kermaviiliseokseen. Levitä seos piirakkapohjalle.
Valuta leppäsavukalasäilykkeet ja asettele kalapaloja kermaviilitäytteen päälle. Ripottele kaprikset pinnalle.
Paista piirakkaa 200-asteisessa uunissa noin 25-30 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoamista.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
97
407
5,9 g
1,8 g
1,1 g
1,1 g
—
9,8 g
0,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
400 g (1 pkt) piirakkataikinaa (Kotimaista),
1 rkl kapriksia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli