Tee taateleiden kylkeen viilto ja poista kivet.
Lusikoi tuorejuusto pursotinpussiin ja pursota juusto taateleiden sisään.
Puolita kinkkuviipaleet pitkittäin.
Kääri puolet taateleista kinkkuviipaleisiin ja kiinnitä cocktailtikuilla. Koristele loput pähkinöillä.
Vinkki! Paista kinkkuun käärittyjä taateleita rypsiöljyssä pannulla pari minuuttia käännellen ja tarjoa lämpiminä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
112
467
9,2 g
2,3 g
3,7 g
3,6 g
1,3 g
2,8 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
cocktailtikkuja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli