Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Suolaiset taatelit

timer-icon15 min
Fork and knife
24 Kappaletta
Fork and knife
24 Kappaletta
Kummat tuorejuustolla täytetyt taatelit ovat sinun suosikkisi: pähkinöillä kuorrutetut vai ilmakuivattuun kinkkuun käärityt taatelit? Tällä taatelireseptillä teet molemmat – sekä kinkku- että pähkinätaatelit.

Ainekset

24 kpl
tuoretta taatelia
200 g
(1 rs) tuorejuustoa (pippuri)

Lisäksi

100 g
(1 pkt) ilmakuivattua kinkkua
12 kpl
saksanpähkinää
cocktailtikkuja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Tee taateleiden kylkeen viilto ja poista kivet.

24 kpl
tuoretta taatelia
2

Lusikoi tuorejuusto pursotinpussiin ja pursota juusto taateleiden sisään.

200 g
(1 rs) tuorejuustoa (pippuri)
3

Puolita kinkkuviipaleet pitkittäin.

100 g
(1 pkt) ilmakuivattua kinkkua
4

Kääri puolet taateleista kinkkuviipaleisiin ja kiinnitä cocktailtikuilla. Koristele loput pähkinöillä.

12 kpl
saksanpähkinää
cocktailtikkuja

Vinkki! Paista kinkkuun käärittyjä taateleita rypsiöljyssä pannulla pari minuuttia käännellen ja tarjoa lämpiminä.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Anu Brask
Kuvat:
Päivi Ristell
Julkaistu: 27.10.2016
|
Muokattu: 22.11.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

112

467

9,2 g

2,3 g

3,7 g

3,6 g

1,3 g

2,8 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

cocktailtikkuja.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli