Kuori ja paloittele porkkana. Laita porkkanapalat, jogurtti ja mausteet tehosekoittimen kulhoon ja soseuta sileäksi. Jos käytössäsi ei ole tehosekoitinta, raasta porkkana hienoksi ja sekoita muiden ainesten kanssa.
Kaada porkkana-jogurttiseos kulhoon. Sekoita kaurahiutaleet joukkoon. Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään tunti, jolloin kaurahiutaleet turpoavat ja tekevät tuorepuurosta lusikoitavan.
Vinkki: Tee aamiaispuuro jo edellisenä iltana jääkaappiin.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
254
1062
4,5 g
2,0 g
42,0 g
24,5 g
3,5 g
7,0 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Vaniljasokeria,
0,25 tl (¼ tl) jauhettua kanelia,
0,25 tl (¼ tl) jauhettua inkivääriä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli