Huuhtele pinaatti. Soseuta pinaatti ja maito sauvasekoittimella kulhossa.
Lisää munat, jauhot, suola ja öljy. Vatkaa kierrevatkaimella taikinaksi. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia.
Kuumenna tilkka öljyä lettupannun koloissa. Annostele lettutaikinaa koloihin ja paista keskilämmöllä, kunnes letun pinta on hyytynyt. Käännä ja paista vielä toinen puoli.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
40
167
1,5 g
0,3 g
4,7 g
0,7 g
0,3 g
1,7 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
rypsiöljyä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli