Pese, kuori ja leikkaa perunat paloiksi. Lisää perunat kiehuvaan veteen ja keitä kypsiksi. Ota keitinvesi talteen.
Kuumenna kaurasekoite. Soseuta perunat sähkövatkaimella. Sekoita joukkoon kaurasekoite ja keitinvettä niin paljon, että saat pehmeän muusin.
Mausta muusi margariinilla ja suolalla.
Vinkki: Kokeile vegaanisen muusin kanssa esimerkiksi vegaanista stifadoa, joka valmistetaan sienistä ja maustetaan kreikkalaisittain.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
299
1253
12,3 g
4,3 g
39,3 g
2,0 g
2,5 g
5,5 g
1,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli