Halkaise sitruuna. Purista puolikkaan mehu (½ dl). Leikkaa toisesta puolikkaasta lohko. Koristele lasit pyörittämällä sitruunalohko lasin reunalla. Kasta reunat ruokosokeriin.
Laita shakeriin tai kapeaan kannelliseen kulhoon muutama jääpala. Lisää glögi, sitruunanmehu, aquafaba ja siirappi. Ravista voimakkaasti. Avaa shaker ja kaada siivilän läpi varovasti laseihin. Tarjoa heti.
Vinkki: Glögi sour sopii täydellisesti pikkujouluihin, itsenäisyyspäivän juhlintaan ja jouluaterian päätteeksi.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
88
367
—
—
18,5 g
17,5 g
1,5 g
0,5 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
jääpaloja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli