Blinit ja skagenröratäyte
15 min (josta 15 min aktiivista)
8 Annosta
Blinipöytä syntyy nopeasti, kun hyödynnät valmiita blinejä. Valmista blinien kaveriksi herkullinen skagenröratäyte.
Ainekset
440 g
(2 pkt, à 220 g) blinejä (Herkku, pakaste)
voita paistamiseen
Skagenröratäyte
400 g
(1 ps) kuorittuja katkarapuja (pakaste)
1 kpl
pieni punasipuli
1/2
ruukkua tilliä
150 g
(1 prk) ranskankermaa
1 dl
majoneesia
1 rkl
sitruunanmehua
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria rouhittuna
Viimeistelyyn
tilliä hienonnettuna
Valmistus
1
Sulata blinit ja ravut pakkausten ohjeiden mukaan.
440 g
(2 pkt, à 220 g) blinejä (Herkku, pakaste)
400 g
(1 ps) kuorittuja katkarapuja (pakaste)
2
Valmista täyte. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna tilli. Sekoita kaikki täytteen ainekset kulhossa. Nosta jääkaappiin maustumaan.
1 kpl
pieni punasipuli
1/2
ruukkua tilliä
150 g
(1 prk) ranskankermaa
1 dl
majoneesia
1 rkl
sitruunanmehua
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria rouhittuna
3
Paista blinit voissa pannulla pakkauksen ohjeen mukaan.
voita paistamiseen
4
Tarjoa blinit täytteen kanssa. Viimeistele tillillä.
tilliä hienonnettuna
Katso myös ohjeet punajuuri-feta- ja savuporotäytteisiin.
Lisää aiheesta
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 25.10.2024
|Muokattu: 25.10.2024
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
209
876
12,3 g
4,3 g
12,6 g
3,8 g
0,5 g
11,8 g
0,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
voita paistamiseen,
ruukkua tilliä,
tilliä hienonnettuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli