Laita muffinit paperivuokineen vadille vieri viereen sydämen muotoon. Tee veitsellä viilto jokaisen muffinin keskelle. Lohko kohmeiset mansikat. Työnnä palat muffinien viiltoihin.
Valmista kuorrutus. Soseuta kohmeiset mansikat ja mansikkarahka sauvasekoittimella. Vaahdota kerma pehmeäksi vaahdoksi. Lisää rahkaseos ja tuorejuusto kermavaahdon joukkoon sähkö-vatkaimella. Mausta ripauksella sokeria.
Levitä vaahto muffinien päälle. Koristele kakku nonparelleilla.
Hyvästi hävikki: Jos kuorrutusta jää yli, jatka sitä marjoilla ja nauti välipalana.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
66
278
6,3 g
4,5 g
1,6 g
1,5 g
0,2 g
0,3 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Pientä sitruunamuffinia,
150 g Mansikkarahkaa,
200 g Appelsiinituorejuustoa,
Nonparelleja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli