Vaahdota kerma ja mausta se sokereilla.
Huuhtele, perkaa paloittele mansikat. Soseuta puolet haarukalla. Kuori ja pilko kiivit.
Murenna marengit käsin, säästä muutama koristeluun. Sekoita marengit kermaan. Kokoa tarjoilulaseihin lisäämällä kerroksittain kermavaahtoa, mansikkasosetta, mansikoita ja kiivejä. Viimeistele marengeilla.
Vinkki: Kokeile jälkiruoassa valmiiksi maustettua kinuskikermaa. Jätä tällöin sokerit lisäämättä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
304
1271
19,8 g
13,5 g
24,5 g
23,5 g
3,5 g
2,8 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli