Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mauri Kunnaksen, Touhoulan ja Muumien joulukalenteri.

Tämän joulun hitti: Kirjajoulukalenterit viedään kohta käsistä

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 3.11.2017
|
Muokattu: 1.4.2022
Joulukalentereita löytyy joka lähtöön ja valikoima paisuu vuosi vuodelta. Tämän vuoden hittituotteeksi povataan kirjajoulukalenteria.

Uudet kirjajoulukalenterit tarjoavat vaihtoehdon perinteiselle suklaakalenterille ja sen tuomalle päivittäiselle sokeriannokselle. Luukkujen takaa paljastuu 24 pientä kirjaa, joista riittää iloa vielä joulun jälkeenkin.

Suklaakalenterin tavoin kirjakalenterien luukkujen avaaminen nostattaa lapsissa saman jännityksen ja joulunodotuksen riemun. Bonuksena tulevat perheen päivittäiset yhteiset lukutuokiot.

Mauri Kunnaksen kirjajoulukalenterissa jokainen kirja on oma pieni tarinansa. Kaksipuoleisen kalenterin minikirjat on suunniteltu lasten käsiin sopiviksi. Valikoimista löytyy myös Muumien ja Touhulan kirjajoulukalenterit.

Innostaa lukemaan ja vähentää joulukuun sokerihumalaputkea.

Kirjajoulukalenterin avulla vanhemmat voivat innostaa lapsia lukemaan ja vähentää joulukuun sokerihumalaputkea. Kirjajoulukalenteri on myös kestävämpi vaihtoehto pikkutavaroita sisältäville kalentereille. Lisäksi se on kevyt ja kiva tapa saada lapset innostumaan kirjoista ja lukemisesta.

Idea kirjajoulukalentereihin on lähtöisin Ruotsista, jossa Muumi-kalenteria myytiin kymmeniätuhansia kappaleita syksyllä 2015.

Osta kirjajoulukalenteri Prisman verkkokaupasta

5 syytä valita kirjajoulukalenteri:

  • hammasystävällinen vaihtoehto
  • innostaa lukemaan
  • pikkukirjoista riittää iloa vielä joulun jälkeenkin
  • vähentää sokerihumalaa
  • yhteisiä lukuhetkiä koko perheelle

Lisää aiheesta