Paloittele juusto, leikkaa maissit parin sentin viipaleiksi. Viipaloi kesäkurpitsa ja puolita viipaleet tarvittaessa. Pujota ainekset kahteen vierekkäin asetettuun, kylmässä vedessä liotettuun bambugrillitikkuun.
Sekoita öljyyn sitruunamehu, mausteet ja silputut yrtit. Sivele vartaat hyvin mausteöljyllä. Kypsennä keskilämmöllä grillissä välillä käännellen, kunnes ainekset ovat läpeensä kuumia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
480
2008
29,3 g
12,5 g
29,0 g
12,3 g
5,0 g
18,5 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Hiutalesuolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli