Valmista pikkelöity punasipuli. Kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Ripottele viipaleille suolaa, sokeria ja etikkaa. Anna maustua sillä aikaa, kun valmistelet muut aineet.
Viipaloi brie. Paista pekonit ja pihvit grillissä tai pannulla. Viipaloi tomaatit.
Paahda sämpylöihin rapea pinta pannulla öljyssä.
Valuta punasipuliviipaleet. Kokoa hampurilaiset. Sivele majoneesia sämpylöiden pohjapuoliin ja ketsuppia kansiin. Nosta pohjille salaatti, pihvit, brie, pekoni ja tomaatti. Viimeistele pikkelöidyllä punasipulilla. Nosta kannet päälle.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
643
2691
47,3 g
20,0 g
21,0 g
7,5 g
2,0 g
32,0 g
3,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli