Leikkaa lohifilee neljään palaan ja mausta kevyesti suolalla.
Keitä kastikkeen aineksia hetki kunnes seos muuttuu siirappimaiseksi.
Paahda lohipaloja uunivuoassa 225-asteiseessa uunissa 10 minuuttia. Valuta päälle kastike ja jatka kypsentämistä vielä noin 5 minuuttia. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
395
1655
25,5 g
4,8 g
7,5 g
6,5 g
0,5 g
34,0 g
2,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa,
Raastettu valkosipulinkynsi,
1 rkl Raastettua inkivääriä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli